Äntligen – Plantedli POP-UP

Välkomna till RENSTIERNAN POP-UP 11-16 juni

Äntligen ska Plantedli ha en Pop-Up och som vi längtar! Under en fantastisk junivecka kan ni träffa oss och en massa snygga krukor, vaser och växtinredning på Pop-up Renstiernan.Du hittar oss på adress Renstiernas Gata 13 mellan den 11-16 juni och där kommer du kunna se, känna, klämma och köpa produkter från våra varumärken live och inte bara på webben! Dessutom kommer vi även att hosta en massa superhärliga events kvällar och helgdagar som ni absolut inte vill missa – bring all your friends och kom dit! ÖPPETIDER:


Tisdag-Fredag: 11:00-19:30


Lördag: 11-16


Söndag: 12-17

Kolla in eventet på facebook för att få uppdateringar om allt kul som kommer att hända!

Som ni vet så brinner vi för kvinnligt företagande och är därför så otroligt stolta att få göra detta tillsammans med några riktigt grymma företag.

Meet our friends!

Retach

Utbytbara väskremmar för dina favoriter!

RETACH designar och producerar väskremmar av hög kvalitet som passar till de flesta designväskor och ger användaren en unik möjlighet att variera och förlänga livet på sina väskor. Produkterna produceras i Portugal med fokus på slow-fashion och hållbarhet.

Läs mer på: www.re-tach.com eller spana in Instagram @letsretach.

Stickyfront 

Enkla och kreativa fronter som ger de flesta IKEA förvaringsmöbler en hållbar makeover.

Svenska Stickyfront.se öppnade sin webshop hösten 2017. Detta är ett helt nytt sätt att förändra och förnya våra hem! Vackra mönster tryckta på tunna självhäftande fronter av polyestertyg i hög kvalitet ger Ikeas vanligaste förvaringsmöbler en hållbar makeover. Fronterna är enkla att montera och kan lätt bytas ut eller tas ner, om man skulle vilja återställa möbeln. Tack vare att fronterna är av polyestertyg och inte innehåller PVC är de perfekta att använda i sovrum eller barnrum.

Läs mer på www.stickyfront.se eller spana in på Instagram @stickyfront.

Anna Curtius Art

Grafisk konst, workshops och utställningar .

”För tre år sedan insåg jag att jag hade för lite kreativitet i mitt liv. Att skita ner händerna genom att skapa grafiska tryck var svaret. Skapandet har förändrat mitt liv. Det har fått mig att drömma större och att utforska nya möjligheter. Nu vill jag dela med mig av den kraften och vara din guide på vägen. Genom grafiska tryck till ditt hem eller kontor, workshops för dig, dina vänner eller ditt team samt samskapade utställningar vill jag inspirera dig att drömma fritt och skapa något större.”

Läs mer på www.annacurtius.com eller spana in på Instagram @annacurtius.

 

Mer information

All information och schemat för veckans alla happenings hittar du enkelt på facebook

Vi ser så fram emot att träffa alla er och få visa upp våra snygga krukor live. Vi ses där! 

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.