Presenttips

Ska du köpa en present till någon som är riktigt svår att hitta något till? Eller som redan har allt? Eller är du bara riktigt dålig på att fundera ut bra presenter? 

Men inga problem, Plantedli hjälper dig! Kolla våra blogginlägg nedan eller fyll i så mycket du kan i formuläret så återkommer vi inom kort med personligt presenttips på den perfekta presenten! Och du, köper du presenten hos oss så slår vi naturligtvis in den supersnyggt och det bästa av allt – du får ta all credd.

Vem ska få presenten?

Krukor till barn! Våra sötaste krukor på ett och samma ställe

Krukor till barn! Våra sötaste krukor på ett och samma ställe

Krukor till barn på ett och samma ställe! Äntligen har vi samlat alla våra sötaste och roligaste krukor under kategorin Krukor till barn så att du enkelt ska kunna hitta den perfekta krukan till barnrummet. Eller kanske din lilla växt-entusiast vill välja en alldeles...

Julklappstips 2018 Julklappstips till hela familjen. Och alla andra!

Julklappstips 2018 Julklappstips till hela familjen. Och alla andra!

Nu närmar det sig jul och kanske att ångesten börjar komma smygande lite – vad tusan ska man hitta för julklappar till folk? Och vad ska man själv önska sig i julklapp? Men frukta inte – Plantedli är här för att hjälpa dig med julklappstips som funkar både...

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.