Krukor och Katter

Plantedlis krukor på Java Whiskers!

 

KRUKOR OCH KATTER

Gillar du krukor? Och katter? Såklart att du gör! Då har vi den perfekta platsen för dig. Nu har du nämligen en möjlighet att kolla in några av våra supersnygga krukor samtidigt som du kan möta, gosa och leka med ett helt gäng underbara katter.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Krukor och katter på ett och samma ställe

Vi pratar såklart om det fantastiska caféet Java Whiskers! Det ligger på Surbrunnsgatan i Stockholm och är Sveriges första kattcafé med omplaceringsverksamhet. Helt enkelt ett supermysigt café där det bor nio supermysiga katter som man kan få träffa, gosa med och om kärlek uppstår (och såklart alla krav är uppfyllda) till och med adoptera.

De fina katterna kommer från Solgläntans katthem i Vallentuna och väljs noga ut av Java Whiskers och Solgäntan i samråd. Väl på Java Whiskers är allt på katternas villkor och de har ett eget rum med viloplatser, mat och allt annat de kan behöva. När katterna själva vill – och de vill de ofta! – så kommer de ut till de fikande gästerna för lite gos eller lek.

 

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Krukor på Java Whiskers

På detta magiska ställe i världen har Plantedli fått inreda med snygga krukor och vaser och här kan du bland annat klämma och känna på vår bästsäljare Toppu Pot liksom världens snyggaste och otråkigaste vita kruka. Krukorna hittar du i den allmänna cafédelen där man kan kila in för en kaffe, fika eller lunch. Om du vill träffa katterna samtidigt behöver du däremot boka en tid, för katternas skull finns det ett begränsat antal platser där de bor.  

 

Kontakta Java Whiskers

För att boka en tid för att träffa katterna på Java Whiskers eller mer information om deras verksamhet så kolla in hemsidan. Du hittar också vansinnigt söta kattbilder på Java Whiskers instagram. Och du – missa inte deras kattyoga!

 

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.