Korall och undervattensvibbar – kruktrend

Härliga koralliga nyheter på Plantedli!

En av vårens härligaste trender för krukor och vaser är inspirerad av korall och undervattensdjur i alla möjliga former och färger. Nu har vi äntligen fått hem våra nyheter på temat, krukorna Sting och Coral.

STING

Letar du efter en kaxig kruka så är Sting verkligen något för dig. Supersnygg att använda till en ”taggigare” växt, såsom svärmorstunga, eller en växt med tydlig sjögräskänsla, som till exempel blankbräken. Och om din växt skulle råka växa ur krukan så gör det ingenting, för krukan är lika snygg utan någonting i. Sting finns i de vackra färgerna Rainy  day och Orion Blue.

 

CORAL

Krukan Coral är en fantastisk kruka, det ser verkligen ut som att en liten bit av korallrevet har promenerat iväg och bosatt sig på din fönsterbräda. Coral är den ultimata krukan för växter som också de ser ut som att de kommer direkt från korallrevet, såsom en snygg korallkaktus eller en spännande suckulent. Eller varför inte vända på det och ge din traditionella växt en häftig kruka? En pelargon kan också behöva lite omväxling. Coral finns i färgerna Rainy  day och Orion Blue.

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.