Pressmeddelande: Lansering av Plantedli

En ny webshop specialiserad på unika krukor, vaser och inredning för dina växter

Plantedli vill lyfta fram den bortglömda krukan i inredningssammanhang, där den har stått och samlat damm alltför länge.

En vacker kruka eller vas kan lyfta en enkel dukning till något utöver det extra, en fönsterbräda till en oas och ett tråkigt hörn till ett konstverk. Men ofta är det omöjligt att hitta den där speciella, unika krukan som passar både din inredning och din växt.

Plantedlis mål är därför att ha det bästa utbudet av annorlunda och snygga krukor, vaser och inredning som framhäver dina växter och fungerar som inredningsdetaljer och konstverk i sig själva.

Grundaren Hanna Hansson har de senaste tio åren arbetat som immaterialrättsjurist men passionen för gröna växter och en frustration över att inte hitta det hon ville gjorde att hon bestämde sig för att starta Plantedli.

Trots att jag var intresserad av både inredning och växter hade jag huset fullt av tråkiga och vissa rent av fula krukor. När jag letade efter en specifik färg eller form på kruka, fick jag leta med ljus och lykta i otaliga inredningsbutiker och växthus men hittade ofta bara samma krukor eller krukor som var intetsägande. Någon borde göra något åt det här, tänkte jag, och efter ett tag insåg jag att den personen var jag. Så jag fick helt enkelt samla lite mod, säga upp mig från mitt trygga jobb och följa min passion genom att starta företaget som gör det enkelt för alla att hitta massor av snygga och unika krukor och vaser, säger Hanna Hansson, grundare och VD för Plantedli.

Plantedli finns på adressen www.plantedli.se.

För högupplösta pressbilder och ytterligare information kontakta Hanna Hansson, hannahansson@plantedli.se

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.