MARI MASOT

Unika handgjorda tvådelade krukor

MARI MASOT – nytt märke på Plantedli

Som ni kanske vet vid det här laget så är det allra bästa vi vet snygga krukor! Så där snygga krukor så att tårna krullar sig och man omedvetet börjar klappa händerna. Som man vill ha framme som en vacker skulptur även efter den utvalda växten råkar ha dött. Och det var precis vad vi hittade i det fantastiska märket Mari Masot!

Mari Masot är keramikmärket och artistnamnet för amerikanskfödda konstnären och designern Marissa McInturff, som med en bakgrund inom arkitektur och matstyling och började arbeta med lera år 2016. Idag driver hon sin verksamhet från en solig studio i Poblenoukvarteren i Barcelona där hon gör alla krukor för hand och endast i en liten upplaga. Marissa får sin inspiration från den harmoniska interaktionen mellan natur och mänsklig kreativitet och hennes keramik balanserar mellan traditionell keramik och arkitektoniska och industriella influenser.

Marissa har uppmärksammats internationellt för sina vackra krukor, bland annat i Vogue Living. Krukorna är tvådelade och består av en överdel och en underdel som är utbytbara mellan de olika modellerna. De är drejade av stengodskeramik med en härlig, grov struktur som är lite porös vilket gör att växtens rötter kan andas och trivas extra bra.  

Mari Masot säljs av ett fåtal utvalda återförsäljare och vi på Plantedli är så stolta att vara deras enda återförsäljare i Sverige. Vi har ett fåtal krukor i lager så passa på medan de finns!

 

Mari Masot 

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.