Möt våra märken: MENT

Vilka är MENT?

Plantedli älskar MENT. Deras vackra design och nästan drömska färgsättning passar lika bra i en stram nordisk inredning som i ett mer bohemiskt hem. De flesta produkterna kan användas på flera olika sätt och är de perfekta presenterna till vem som helst – inte minst till dig själv! Unna dig en tidlös vas eller kruka som blir din familjs framtida arvegods. Eller förresten, köp några stycken för säkerhets skull så slipper det bli bråk i släkten.

För att ni ska få lära känna MENT och deras krukor och vaser lite närmare ställde vi några snabba frågor.

Vilka är ni?

MENT är ett norskt varumärke som etablerades hösten 2012 av systrarna Ingvild och Sidsel Hemma. Verkstaden, där designen utvecklas och där produkterna i genomfärgat porslin tillverkas, är en gammal skidfabrik belägen i Fåberg, nära Lillehammer. Sidsel är utbildad blomsterdekoratör och produktdesigner och Ingvild har en bakgrund som inredningsstylist.

Vad inspirerar er?

Vi inspireras av naturen! Organiska former och naturens nyanser är en stor inspirationskälla. Fabriken ligger vid älven Gudbrandsdalslågen som är en underbart vacker älv som skiftar färg genom årstiderna. Här får vi en massa inspiration!

Favorittips för att inreda med MENT och växter eller blommor?

De allra flesta av våra produkter är MENT för blommor. Vi tycker om det enkla i att man bara har en fin gren eller ett strå som man har plockat ute i naturen. Vasen Skrå är fin som kruka, till exempel för en tomatplanta på köksbänken, och den är precis lika vacker som vas för en bohemisk bukett.

Titta närmare på drömmiga krukor och vaser från MENT här

 

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.