Plantedli – snygga krukor online firar två år!

 

Snygga krukor online till alla!

Plantedli startades utifrån en frustration – varför var det så svårt att hitta snygga krukor online på ett enkelt sätt? Varför kunde man inte bara sortera på färg och hitta den där krukan i den perfekta färgen? Och varför hade alla samma sortiment av krukor?

Det som började som en idé, ett litet tankefrö om den webshop som jag själv ville handla på, växte under min föräldraledighet till en liten stickling. Mina amningssessioner förvandlades till tankar och fantasier om hur en sådan webshop skulle skapas och min sons tupplurar blev perfekta tillfällen att leta inspirerande och annorlunda krukor på telefonen. Till slut hade sticklingen blivit en planta och jag visste att jag skulle ångra mig resten av livet om jag gick tillbaka till mitt juristjobb utan att ha provat att följa min dröm om att skapa den perfekta webshopen för att hitta snygga krukor online och inspiration för att inreda och ta hand om sina växter.

 

Och nu har det redan gått två år! Två härliga, jobbiga, inspirerande berg- och dalbaneår. Jag har fått lära mig så mycket nya saker, slänga mig ut på okänt vatten och det bästa av allt – fått möta så många nya människor. Mitt ”gäng” av kvinnliga entreprenörer som alltid stöttat och hjälpts åt, alla i närheten som hejar på, gillar, delar och peppar men framför allt alla fina, fina kunder och följare. För en småföretagare är var och en av er så viktiga och uppskattas så mycket! Nu kör vi vidare med nya spännande krukmärken på ingång och nästa steg till att bli den bästa webshopen för snygga krukor online.

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.