Trender Formex aug 19 – Växter och krukor

Första dagen av Formex är avklarad och några trender för växter och krukor kunde snabbt urskiljas. Här är vår guide till höstens snyggaste trender! 

 

Struktur

En trend som märks på både vaser och krukor är att överge de blanka glaserade utseendet för en mer rough yta med mycket struktur. Något som kommer synas här på Plantedli inom kort!

 

 

Torkade växter och blommor

Torkade växter var den absolut största växttrenden på Formex augusti 2019! Var och varannan monter hade fantasifulla kreationer eller stora härliga buketter av torkade växter. Många hade valt att färga de torkade växterna i olika fantasifulla färger.

Även konstgjorda!

Trenden med riktigt snygga konstgjorda växter är fortsatt stark och nu är det inte bara gröna växter som enkelt kan bytas ut till en konstgjord dito. Vi såg supersnyggt konstgjort pampasgräs, växter med torkat utseende och en massa olika former av konstgjort gräs och vass. Snyggt!

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.