Trender Formex aug 19 – Växter och krukor

Första dagen av Formex är avklarad och några trender för växter och krukor kunde snabbt urskiljas. Här är vår guide till höstens snyggaste trender! 

 

Struktur

En trend som märks på både vaser och krukor är att överge de blanka glaserade utseendet för en mer rough yta med mycket struktur. Något som kommer synas här på Plantedli inom kort!

 

 

Torkade växter och blommor

Torkade växter var den absolut största växttrenden på Formex augusti 2019! Var och varannan monter hade fantasifulla kreationer eller stora härliga buketter av torkade växter. Många hade valt att färga de torkade växterna i olika fantasifulla färger.

Även konstgjorda!

Trenden med riktigt snygga konstgjorda växter är fortsatt stark och nu är det inte bara gröna växter som enkelt kan bytas ut till en konstgjord dito. Vi såg supersnyggt konstgjort pampasgräs, växter med torkat utseende och en massa olika former av konstgjort gräs och vass. Snyggt!

Grått är flott och andra trendiga färger 

När det kommer till krukor är grått fortfarande superpoppis och olika nyanser av grått syns på var och varannan kruka. Brända toner, såsom vinrött, terrakotta, smutsrosa och beige märks också liksom härliga toner av mörkt grönt.

Hela vårt sortiment av snygga krukor, vaser och inredning för dina växter ser du här! 

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.