Julklappstips 2018

Julklappstips till hela familjen. Och alla andra!

Nu närmar det sig jul och kanske att ångesten börjar komma smygande lite – vad tusan ska man hitta för julklappar till folk? Och vad ska man själv önska sig i julklapp? Men frukta inte – Plantedli är här för att hjälpa dig med julklappstips som funkar både till bästa kompisen, pojk- eller flickvännen och till och med till en kräsen mamma. Och så klart, till dig själv! Vill du titta närmare på våra förslag, se gärna vidare på vår youtubekanal.

För en unik kruka eller vas är den ju den perfekta julklappen. Det är något som alla använder och behöver – även om det är till en bortglömd stackars garderobsblomma i något mörkt hörn – och som man kanske inte heller alltid unnar sig själv. Och det bästa av allt, det är något som man har länge!

Så, här kommer några julklappstips som kommer att göra dig till den mest populära tomten i din familjs historia.

Julklappstips till det svarta fåret – Svarta krukor från Hübsch

Det finns ett i varje familj! Två i min, faktiskt. Och inget fel med det – får, kläder, inredning, whatever – svart är alltid snyggt. Som de här två svarta krukorna, som säljs i ett set. Underdelen är glansigt nattsvart och den övre delen är en mattare svart. Det som är så bra med dessa två skönheter från Hübsch är att de passar lite större växter men är också perfekta som vaser, tänk till exempel för en maffig bukett i vinrött och lila.

Julklappstips till den designälskande bästa kompisen – Rica Vase från OYOY

Ni kanske också har den där kompisen eller familjemedlemmen som arbetar som arkitekt och har det så stilrent hemma att där i princip endast är en stor abstrakt tavla och en antik österrikisk bygelhäst? I så fall har vi den perfekta julklappen! De här vaserna från OY OY med japansk inspiration passar perfekt i vilket sparsmakat elegant hem som helst. Supersnygga med lite torkat gräs eller vass eller bara som de är.

Julklappstips till svärmor eller en kräsen mamma – SKRÅ eller STOLT från Ment

Sen har vi de lyxiga julklapparna, till den som du behöver ställa in dig hos lite extra i jul. Mamma eller svärmor kanske? Den underbara Skråvasen från det norska märket MENT gör garanterat även den mest kräsna nöjd och glad. Varje Skråvas är unik eftersom den tillverkas genom att vit- och grönfärgad porslin blandas i formen och gör ett för varje vas specifikt mönster. Den kan användas som kruka, vas och med sin sneda öppning (Skrå betyder ju sned på norska, vettni) till och med som ljuslykta. I samma anda är den otroligt eleganta, resliga vasen STOLT som också kan användas som karaff. Hur flott? En definitivt uppskattad julklapp!

 

Lycka till med julklapparna! Och du, stressa inte ihjäl dig – den bästa julklappen är ändå alltid en varm kram.

 

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.