Skicka morsdagspresenten i år!

Överraska din mamma med en vacker kruka på morsdag

Skicka morsdagspresenten i år! I år är vi många som saknar våra mammor då vi med anledning av COVID-19 inte har träffats på länge. Det verkar tyvärr inte heller sannolikt att vi kommer att få träffas och kramas på årets mors dag. Men visst finns det ändå sätt att visa din mamma att du saknat och tänker på henne och vi hjälper dig gärna genom att fixa och skicka morsdagspresenten.

Vi har krukor och vaser som passar alla mammor, kolla in tipsen nedan och våra övriga produkter så hittar du säkerligen din mammas favorit. Gör din beställning och skriv leveransadress till din mamma, i orderkommentaren skriver du att det är en morsdagspresent och en eventuell hälsning till dina mamma så ordnar vi med en superfin presentinslagning och skickar paketet med din hälsning till din mamma. Skriv gärna också hennes mobilnr i orderkommentaren så skickas leveransaviseringen också direkt till henne. 

Naturligtvis kan vi också ordna med hemleverans till självkostnadspris, skriv detta önskemål i orderkommentaren så återkommer vi med pris. 

Glad mors dag!

Toppu Pot 

Vår bästsäljare! En iögonfallande och kaxig svart-vit kruka från det lekfulla danska märket OYOY. Den handgjorda krukan gör vilken växt som helst extra snygg (prova gärna med en kaktus!) men är också perfekt att använda som skål eller som skulptur i sig.

 

Leopard ampelkruka

Leopard ampelkruka Sass & Belle är en fantastiskt snygg och annorlunda ampelkruka som passar perfekt till den där mamman som bara älskar leopardmönster! De flesta, alltså. 

 

 

STING

En fantastisk kruka med taggar och i djup blå färg! Krukan för tankarna till koraller och undervattensdjur och är den perfekta presenten till den äventyrslystna och modiga mamman. 

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.