Uppdrag: inreda med växter och krukor

Plantedli inreder lounge i Mitsubishi Concept Store

Vi har världens bästa jobb som får vara omgivna av vackra krukor och vaser hela dagarna och dessutom har världens bästa kunder! Men vissa arbetsdagar är bara lite roligare än andra och nyligen hade vi en sådan då vi inredde en lounge på Mitsubishi Concept Store i Bromma Blocks, på uppdrag av fantastiska och innovativa Gorm Larsen Nordic

Krukor och vaser på väggen

En tom vägg är perfekt för att inreda med växter och krukor! Vi målade vanliga träkonsoler från IKEA, två stora och två små, i samma grå nyans som väggen och satte upp dem omlott. De mindre konsolerna sattes högst upp och i de hängde vi två ampelvaser från det fantastiska norska märket Ment. Som kronan på verket fick de varsin kvist torkad Protea, naturligtvis i rött. I de två nedersta hängdes två gråa ampelkrukor från Myya. På både ampelvaserna- och krukorna hade vi bytt originalbanden till svarta läderband.

Disken fick prydas av vasen Wide med torkad Protea och en grå Toppu Pot med en mini blodracena.

 

Rumsavdelare av växter

För att dela av loungen och skapa känslan av en inomhusdjungel använde vi två svarta planeringslådor som vi fyllde med underbart stora gröna växter såsom bergspalm, fredskalla och dracaena Burley. En Eldfackla Lipstick fick med sina röda blommor bli en härlig färgklick! 

Murgröna i taket och kaffe med kruka 

I taket hängde vi grå amplar från Myya med murgröna med långa rankor, för att rama in området och poppa upp en annars tom vägg. Den fantastiska krukmöbeln från Hübsch fick en stor flerfärgad kroton och blev det perfekta bordet för kaffemaskinen! 

 

Några av produkterna vi använde

Så vill ni se riktigt snygga bilar och samtidigt hänga i en skön, grön lounge så besök Mitsubishi Concept Store i Bromma Blocks! 

 

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.