Vad ska jag köpa till mamma?

Perfekta morsdagspresenter till din mamma

Vad ska jag köpa till mamma? Jajemen, det är den tiden på året. Mors dag närmar sig och det är hög tid att börja planera hur du ska fira din härliga mamma! En sak är säker, we’ve got you covered vad gäller morsdagspresent. För vad är väl en bättre morsdagspresent än en kruka? Just det, en kruka OCH en växt! Vi tipsar dig om klockrena kombinationer för just din mamma. 

Vad ska jag köpa till min trädgårdsintresserade mamma? 

Är det bästa din mamma vet att vara ute i trädgården och påta? Eller bara sitta i bersån och dricka kaffe? Då blir hon säkert superglad för våra fina patinerade terrakottakrukor som passar perfekt i trädgården eller i växthuset. Matchas gärna med en härlig tomatplanta som du själv har drivit upp (eller köpt men säger att du drivit upp, man får inte vara dum).

Vad ska jag köpa till min kräsna mamma? 

Vissa mammor är bara lite mer kräsna än andra och man kan inte komma släpande med vilken gammal bukett som helst på morsdag. Eller man kan, men då får man sota för det resten av året. Men du, när det kommer till kräsna mammor har vi den perfekta morsdagspresenten! Det går nämligen inte att misslyckas med den vackra, unika Äggvasen från det fantastiska märket Ment. Funkar lika bra som vas och kruka eller bara som ett konstverk i sig. Matcha med valfri kalla eller en vacker liggande bukett.

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.