Gröna alla hjärtans dag presenter

Romantiska buketter och krukväxter till alla hjärtans dag

Alltså, rosor i all ära – men kom igen! Det är ju ändå vasen man vill åt, det är sen gammalt. Så vill du göra någon glad på riktigt så satsa på de perfekta gröna alla hjärtans dag presenterna – en vacker bukett i kombination med den rätta vasen eller en romantisk krukväxt kombinerat med en unik kruka. Och då har du hittat till rätt webshop!

Gröna alla hjärtans dags presenter med växter och blommor 

Till den stora buketten

Slår du på stort i år och ger din älskade ett helt fång med rosor kan du med fördel matcha med en lite större vas. Den fantastiska vasen Wide är den perfekta kombinationen av klassiskt och modernt och blir ett ljuvligt komplementet till din rosbukett.

Till den trendmedvetna 

Kanske att din partner inte är särskilt traditionell av sig? Satsa då på en torkad bukett eller en kombination av färska och torkade blommor i en cool vas. Den fantastiska, handgjorda vasen Rica från OYOY passar perfekt till!

Till krukväxtälskaren 

Och sen finns det dom som helt enkelt blir så mycket gladare för en krukväxt och vet du vad? Då tycker jag att du ska satsa på det istället. Och visst kan krukväxter också vara romantiska! Kolla bara in Oxalis Triangularis, Rosenkalla och Hjärta på tråd. Kombinera med en unik kruka och voila! Romantik när den är som bäst, säger jag, och det kommer din crazy plant person också säga. 

Ha en underbar alla hjärtans dag! 

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.