Patinerade lerkrukor från B Green hos Plantedli

Nyhet! Perfekt patinerade lerkrukor

Äntligen kan du hitta perfekt patinerade lerkrukor hos Plantedli. Inget mer googlande om ”hur man patinerar terrakottakrukor” med efterföljande mer eller mindre kladdiga och illaluktande experiment med filmjölk, kaffesump eller annat kladd.

Naturligt patinerade lerkrukor från B Green

Alla krukor från vår nya leverantör B Green är handgjorda och naturligt patinerade och just därför är varje kruka unik! Patineringen sker genom en naturlig process med vatten och värme och inga kemikalier används. Det kan förekomma små variationer av både storlek, färg och patinering vilket ger varje enskild kruka en unik karaktär.

Bind ihop inomhusmiljön med utomhuskänslan

Patinerade lerkrukor är perfekta för att ge en rustik känsla till din inomhusmiljö, till exempel passar en patinerad terrakottakruka utmärkt i ett större badrum eller vad sägs om en mörkgrå patinerad lerkruka i hallen? Krukorna binder fint ihop inomhusmiljön med utomhuskänslan och är därför en fin inredningsdetalj i ditt uterum eller på altanen. För naturligtvis kan du ha dina krukor utomhus! Odla dina örter i de patinerade krukorna och rada upp dem på en bänk bredvid grillen i sommar (någon mer som redan längtar?).

Hitta din nya lerkruka idag

B Green brinner för det äkta, arbetar med socialt ansvar och hållbarhet och vi är så glada att kunna erbjuda deras perfekt patinerade lerkrukor till er – våra fina kunder. Ni förtjänar inget mindre! Hitta din nya kruka här.

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.