Vårkrukor på Plantedli

Se våra nya vårkrukor!

Vårkrukor – våra vårigaste nyheter på Plantedli! Det här måste ju vara den konstigaste våren i mannaminne! Istället för att sitta på uteserveringar eller njuta av vårsolen i stan sitter vi hemma och utövar social distancing, umgås med släkt och vänner genom FaceTime och många arbetar också hemifrån. Men ett superbra sätt att både fördriva tiden och samtidigt må lite bättre är ju att pyssla om sina växter! Läs gärna våra tips om hur man vårfixar med sin växter och det är ju också en ypperlig tidpunkt att plantera om sina älsklingar, se vår instruktionsfilm här. Ta också tillfället i akt att snygga till hemmet och dina växter med nya vårfina krukor. Se våra finaste vårnyheter nedan! 

SENAPSGULA KRUKOR I SET OM TVÅ 

Vårkrukor som heter duga i en fantastiskt snygg senapsgul, vårens absolut mest populära färg! Gör din vackra vårplantering i de perfekta senapsgula krukorna eller kombinera dem med gröna växter med gula inslag för snyggaste kombon. Vi föreslår en vass svärmorstunga eller häftig calathea musaica!

Kommer i set om två i storlekarna 15,5 x 14 cm och 20,5 x 17,5 cm.

 

MUMINKRUKA

Supersöt och samtidigt stilren muminkruka med de olika karaktärerna från Mumindalen i ett mönster som går runt hela krukan.  Muminkrukan är den perfekta presenten till barnrummet eller muminfantasten!

Tillverkad i vit polystone som ger en fantastisk stenaktig finish med elastisk styrka.

 

GRÖN KRUKA POKAL

Vårkrukor i vårens snyggaste gröna nyans! Ståtlig kruka pokal i stengods som är perfekt till den där växten som du vill ska synas lite bättre eller till dina ampelväxter.Bredd 15,5 cm och höjd 19 cm. 

 

RANDIG KRUKA PÅ FÖTTER

Fantastiskt fin randig kruka på fötter. Perfekt när du vill lyfta dina favoritväxter ytterligare en nivå! Den perfekta storleken för många växter med en bredd på 13 cm och höjd 15 cm. 

MÖNSTRAD KRUKA PÅ FÖTTER 

Lyft dina växter till en ny nivå med en fin mönstrad kruka på fötter i perfekt storlek för många växter. Bredd 13 cm och höjd 15 cm. 

 

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.