Den perfekta värd/värdinnepresenten!

Eller är gå-bort-present ett ord nu?

Nu är det dags igen – du är bjuden på en middag eller fest och det är läge att ta med sig en liten present till värdinnan och/eller värden för att visa sin uppskattning. Men vad tusan ska man ta med? Blommor? Ja, det funkar ju alltid men du kommer inte direkt få pris för mest fantasifulla present. En flaska vin? SNARK. Plus att du sannolikt kommer att dricka upp den själv under festens gång (Inte? Bara jag?).

Du ska såklart ha med dig en vas eller kruka! Det är den perfekta presenten och den kommer sannolikt uppskattas och användas redan under festens gång. Det är också så enkelt att göra presenten ännu mer personlig genom att lägga till gröna detaljer. Häng med!

En storfavorit som passar de flesta är den lilla – men ack så trendiga – Hildr Pot. Den kan användas som smyckesförvaring, som örtkruka i köket eller som en vanlig kruka, möjligheterna är oändliga! Gör presenten lite mer personlig genom att lägga till en stickling från en av dina favoritväxter eller en liten gullig kaktus.

En annan ljuvlig värd/värdinnepresent är tårvasen från det norska märket Ment. Det är en unik ampelvas som är perfekt till den där sista vackra blomman som har överlevt fredagsbuketten. Man vill dock ha den i fönstret hela tiden, även utan blomma, eftersom den är så rackarns snygg. Gör presenten mer personlig genom att ta med en enkel, spröd blomma som kompletterar vasen.

Är det istället en mer påkostad fest man är inbjuden till så är det aldrig fel att gå samman några gäster för att kunna köpa en mer exklusiv present. Då rekommenderar vi underbart vackra och ståtliga vaserna STOLT, även de från Ment. De är definitivt unika och så användbara då de kan användas som vas, karaff och är supersnygga som inredningsdetaljer bara som de är. Gör presenten mer personlig genom att plocka och ta med en vacker gren eller till den trendmedvetna, torkat pampasgräs som gör sig otroligt bra i vaserna.

Så där, svårare än så behöver det inte vara att bli den mest populära gästen på festen! Och du, meddela oss att det är en present så fixar vi så klart med snygg inslagning. Och du får ta all credd, vi lovar.

N
Snabb och säker betalning med Payson
N
Fraktfritt över 500 kr
N
Snabb och säker leverans med DHL
Payson logo

Följ oss

Nyhetsbrev

Få 10% rabatt på ett köp när du prenumererar på vårt nyhetsbrev! Nyhetsbrevet kommer med Plantedlis bästa tips, nyheter och exklusiva erbjudanden.